fredag, oktober 16, 2015

Darling

Idag gjorde jag det, otroligt nog.
Jag satt i frissastolen och läste...
Svensk Damtidning!!!
Jösses, nu vet jag allt om vad klänningarna på dopet kostade, vem som hade skapat dem, vem som var höggravid och vem som var där utan sin fru... Vad ska jag göra med all denna viktiga information?

Till all tur blev jag, bortsett från läsningen eller nåja, läsning och läsning, snarare bläddrande, snygg i håret när det ostyriga riset fick falla för den vassa saxen, klipp, klipp. Och bra är det för vi är bortbjudna imorgon! Det ser jag framemot.

Igår rusade jag in i LYS, tio minuter före stängningsdags. Puuuh. Där hittade jag min Darling, som jag inte alls skulle ha!
Men vad kunde jag göra när nystanen stod radade på ett så oemotståndligt lockande sätt i en vacker korg på disken? Inget, hur skulle jag kunna motstå ett sådant här mjukt och skönt sockgarn, som nog skall bli något helt annat än sockor!

Det var dom här röda skönheterna, som jag egentligen skulle ha till ett projekt. Bara de här knapparna och inget annat. Men nu skulle jag behöva vita hjärtknappar också... vågar jag gå in i affären igen? Darling finns nämligen i många olika härliga färger...

Inga kommentarer: