torsdag, januari 05, 2017

Den första

Igår lyste solen i grannstaden, antagligen här också, men jag jobbade hela dagen igår, så jag vet inte hur det var här hemmavid. Duktigt jobbade jag också för nu kommer jag att kunna sluta en hel timme tidigare på tisdagskvällarna i januari. Bra va? Att liksom jobba in tid på förhand.

Vad värre är att jag idag har blivit tvungen att dra in två kurser. Den ena hade inte en endaste en deltagare och den andra enbart tre. Nästa vecka börjar ju undervisningen för fullt igen. Har två andra kurser, som också har för få deltagare och vet inte ännu vad jag skall göra med dem. Pröva första gången och se sedan? Känns alltid trist att dra in, men det finns ju inga andra alternativ. Inte kan jag väl undervisa för en tom sal heller?

Den första handarbetstidningen för i år damp ner i postlådan igår.
Här fanns väl inte direkt nånting jag hoppade i taket för, bortsett då från den där röda sjöjungfrustjärtfilten. Kommer knappast att sticka den för jag har ju ändå inte en flicka i lämplig ålder. Dottern vill knappast ha en sådan filt.

I tidningen finns också mönster till sju olika sorters ponchon. Det kanske skulle vara någonting för mej? Men jag virkade ju en poncho redan i höstas, så...

Snart ska jag iväg igen, men före det ska jag se om jag hinner lägga upp en liten virkning så jag har nånting att syssla med på dagens redaktionsmöte.

Passar på att önska er alla en riktigt skön och trevlig trettondagshelg.
Själv har jag igen i ett ytterst svagt ögonblick lovat nån sorts middag imorgon. Få se hur det slutar.

Inga kommentarer: