lördag, september 07, 2019

Bakande gäst

Just nu har jag en gäst i köket, som bakar äppelkaka. Fantastiskt med såna gäster, som ger mej tid att luta mej tillbaka och blogga. Kakan ska avätas i morgon, men vi kanske måste ta en liten, liten smakbit redan i kväll? Vad tror ni?

Idag har jag varit iväg på skollördag i östra grannkommunen. Riktigt, riktigt kul med en massa elever, föräldrar och djur!

Och så såldes där Hattara!
Alltså spunnet socker. Och nej, jag köpte inget, fastän det skulle ha varit kul att smaka. Senast jag åt någonting sådant måste ha varit på Borgbacken då jag var 13 år.

Under dagens lopp har jag hunnit hälsa på både min hulda moder och min svägerska. Den sistnämnda på vårdhem. Jättelänge sedan jag varit där. Äldsta sonen är en regelbunden besökare hos sin faster och bra så, för jag har tyvärr svårt att hinna besöka alla som jag borde.

Dubbelmorfar slutar aldrig förvåna mej. Och det är ju bra att han ännu lyckas med det efter 39 års äktenskap! Igår tittade han på en dokumentär om grabbarna från Älvdalen. Han som endast lyssnar på rock! Alltså Procol Harum, Jimi Hendrix, Cream osv. Plötsligt är han eld och lågor över en dansbandsorkester!
- De är ju bra. Mycket bättre än den där jönsiga, konstaterade han.

Borde jag vara orolig?

Inga kommentarer: