onsdag, september 25, 2019

Så skir och vacker

- Nu kan du int sova i natt, smågnällde dubbelmorfar här tidigare i kväll.
- Hur så?
- Nå, när ditt hår är så kort att det kommer att stå ut åt alla håll sen på moron när du stiger opp. Det var nog bättre när ditt hår va så där burrigt och rufsigt.
Håhåjaaa, ja se karlar. Dubbelmorfar gillar inte förändringar. Minst gillar han att jag har kort hår. Det bor nån sorts stenåldersman djupt därinne. En sådan som vill att kvinnan har långt hår så att han kan släpa hem henne till grottan i håret.
Själv tycker jag att det är skönt att ha blivit av med allt det torra och slitna.

Min lediga kväll har vi tillbringat hos min hulda moder. Där satt vi och umgicks medan jag stickade och stickade, så att jag nu har kommit till hälen. Få se om jag hinner med den ännu ikväll innan det är dags att krypa till sängs. Skulle vara fint att få den färdig, för i morgon är det kvällsjobb i den östra grannkommunen, som gäller.

Det var inte enbart datatidning, som jag fick igår. Nej, jag fick också en så fantastiskt fin bild av min favoritblomma!

Så skir och vacker, skogens lilla fina Linnea.

Det vackra kortet hamnade förstås upp på väggen tillsammans med andra viktiga kort! Stort TACK till fotografen. Ska bli spännande att se om M upptäcker att det har kommit upp någonting nytt på "kortväggen". Hon brukar vara skarpögd.

Nu ska jag ännu försöka fylla i diverse excel-tabeller och få iväg en reseräkning. Det är fullt sjå att hinna med allt kontorsjobb, som jag borde. Hjälper inte ens om jag gör lite varje dag, för tjaa, det är sist och slutligen inte så lite som ska fixas nu inför månadsskiftet...

Inga kommentarer: