tisdag, juli 21, 2020

Det där med ämbar

I morse var jag så hushållseffektiv att jag blev riktigt rädd för mej själv! Inte satt jag länge vid frukosten och inte öppnade jag ens min krysstidning! Nej, det fick gå undan med fart! När jag hade ätit störtade jag ner i källaren och fick på tvättmaskinen vid sidan om ett par telefonsamtal. Och när jag väl var uppe igen, så fick jag på diskmaskinen.

Sedan iväg till datorn och kolla ett och annat och ja, nu var det nog dags för mej att få en liten socka färdig. Så det blev en minimal stickstund. Ungefär med samma fart åkte vi iväg österut med dubbelmorfar.
 
Och vet ni vad? Jo, äntligen, äntligen har jag min Adam plåtlåda i skick! Och det tack vare dubbelmorfar, som har bytt bromsrör, vindrutan framme, en del andra delar, bland annat en ny vajer till handbromsen, putsat och tvättat min bil. Duktigt gjort! Hur skulle jag klara mej utan honom?
Men nu, det konstigaste av allt, nu vet jag inte ens vart jag skulle vilja åka!

Kanske jag ska köra hit?
Och skaffa mej lite ämbar? Minns ni då jag berättade om att finnarna är galna i ämbar? Så det här är ju verkligen smart marknadsföring. Köp sex chokladplattor och du får ett ämbar! Eller tre paket städdukar osv. Kanske jag borde åka? Vad tycker ni?

Apropå effektivitet ännu. Igår berättade jag ju om min passansökan, idag fick jag sms från polisen! Mitt pass väntar på mej i stan. Det kallar jag effektivt!

Inga kommentarer: