söndag, december 05, 2010

Garnåtgång i september

Suck! Bondmooran säger att hon är endast en dag efter i tidtabellen. Själv ligger jag hästlängder efter. Jobbet har tagit sin tribut med intensiv undervisning, kvällsarbete och extra uppdrag under ledigheten. Därför ligger jag både rejält efter och får inget ur händerna.

I september lyckades jag med den stora bedriften att sticka ett par sockor och fick hela 84 gram garn att gå åt. Inte mycket att hänga i julgran, men bättre än inget i varje fall.

6 kommentarer:

Alexandra sa...

Sockorna är fina, älskar lila =) Usch ja, jag händer knappt med i arbetet, alltid samma sak på hösten på förskolan. Hmm, undrans just om Du kan vara min Hemlisvän.. Må så gott!

Bettan sa...

Snygga sockor!!
Kolla in till mej sen.....
Kram sytanten

Inge sa...

tack, Alexandra. Och nej, garanterar att jag inte är din hemlisvän, men gärna din vän. Efter 15.12 börjar mitt jullov. Tjohooo.
Gäller bara att hanka sig fram till dess och sluta läsa bloggar, som inspirerar och får mig att börja längta efter att göra en massa saker, som jag ändå inte hinner med... :)
Ha det riktigt bra.

Inge sa...

Tack, Bettan. Vet inte om jag vågar kolla in till dig, för tänk om jag blir jätteivrig? :)
Men klart jag kollar, brukar ju göra det.

Alexandra sa...

Haha, nej inte? ok =) Tittar på alla detaljer i korten som kommit & små korta meningar, men icke sa nicke då :) Må gott =)

Inge sa...

Jaa, hur jag än kollar så heter nog den kvinnan jag sänt paketen till nånting helt annat. Visserligen börjar faktiskt namnet på A.