måndag, december 20, 2010

En sån tur

Åh, jag måste gnugga ögonen flera gånger, nypa mig i armen för att kolla att jag var riktigt vaken och sträcka mig långt över tangentbordet för att få näsan fast i skärmen. Allt detta för att inte ha tagit miste. Länken kollade jag minst sju gånger, för tänk om det var någon annan Inge.
Men gott folk, jag vann i 4U2:s lotteri. Och den här gången är det inget tröstepris. Tänk att jag hade en sån tur. TACK!
Och tur var det att jag har något att glädja mig åt, för pinsamt nog har jag lyckats förlägga min julklappsstickning. Nej, nej, det är inte avsiktligt, men jag har ju röjt upp på skrivbordet och satte den halvfärdiga stickningen på en säker plats. Sådant är alltid farligt. Ja, städning över huvudtaget är farligt skulle jag vilja påstå. Inte nog med att man får fullt av damm i näsan, sträcker sig längre än armarna räcker till, får sendrag eller trillar ner från kökspallen (stegen,. högstolen eller vad ni nu kallar den där tingesten som behövs när man klättrar längs med väggarna och försöker skura) så förlägger man alltså viktiga saker. Och värst av allt, man har inte tid att vare sig sticka eller blogga.
Snopet fick jag lägga upp en ny stickning, men att det harmar. ½ socka skulle varit mycket trevligare att sticka än ett helt nytt projekt. Halsduken jag lade upp får bli en nödlösning. Inge bra alltså. :)

10 kommentarer:

4U2 sa...

1- Roligt du blev glad och du drömmer inte, du vann! 2- Känner igen det där med städningen. Skrattar lite för mig själv. Allt det viktiga försvinner när det måste städas. Hur går det till?

Inge sa...

Misstänker att det har med de där säkra ställena att göra. När det är kaos på mitt skrivbord vet jag precis vad som finns i varje hög, men så fort det är organiserat tomrum på skrivbordet är det helt hopplöst. Undrar om lösningen skulle vara ett jättestooooort lagerutrymme med numrerade hyllor och lådor? För att ha mindre grejer kan det väl inte vara fågan om? :)

Hobbykällaren sa...

Hej.
Kul att du vill vara med i vår utlottning. Ha en bra dag. Kramar från oss.
Ps. grattis till din vinst också. Ds.

Inge sa...

Tack. Tävlingar är spännande och ibland vinner jag till och med. Kul.

Ullfull sa...

Tack snälla Du!! Vilket lyx-paket! God Jul o Kram från Anita på Gotland

Inge sa...

Härligt att du gillade försändelsen. God Jul till dig med.

Nyanser av vitt sa...

Grattis till fin vinst. GOD JUL
Kram Agneta

Inge sa...

Tack! Och en riktigt God jul till dig med.

Viola sa...

Önskar dig detsamma, ha en skön jul, kram

Inge sa...

Tack!