onsdag, mars 25, 2020

Plättkalas!

Ou nou, jag missade radiosändningen i morse! Lite finns det ju på webben, men harmfullt. Tänk att få höra sin egen stämma i radion! Om ni vill hitta vad jag sade så får ni rulla neråt en god bit.

Idag ställde sig dubbelmorfar framför spisen och stekte en massa plättar...
... så det blev ett riktigt plättkalas! Ni ser hallonsylt och vispad grädde. Det är som på någon finare bjudning! Plättstekning är dubbelmorfars bravur. Jag lyckas aldrig få lika fin smet, som han och inte lyckas jag med stekningen heller.

Själv har jobbat med att ringa runt till alla timlärare, som jag har ansvar för. Endast en av dem går in för distansundervisning. Och med tanke på att jag har ansvar för musiken, så är det förståeligt. Som en av lärarna sa: Varför skulle kören öva och riskera hälsan, då vi ändå inte får hålla konsert?
Ja, just precis, varför?

Dottern blev rätt hysterisk då hon fick reda på att jag ska på möte IRL i fredag. Hon tyckte att det är ansvarslöst av arbetsgivaren. Själv vet jag inte riktigt vad jag skall tycka eller tänka. Delta per distans? Eller våga beblanda mej med kollegernas bacillusker?

Det är många som  är oroliga för sina föräldrar just nu. Så även dottern, som helst vill att både dubbelmorfar och undertecknad ska hålla sig hemma, inte gå nånstans och inte ta emot besök. Inte mej emot, i synnerhet med tanke på att man nuförtiden kan få sin matkasse hemkörd. Dubbelmorfar har svårare att anpassa sig och det beror nog på att han inte har ett distansarbete!

Inga kommentarer: