måndag, mars 23, 2020

Söndagsmiddag

Igår höll jag en datorfri dag och det var riktigt skönt. Att jag sedan har hamnat sitta framför datorn hela långa dagen idag är förstås självklart.

Igår var det jag som kockade i köket, så dubbelmorfar fick ledigt. Och kan ni tänka er, han fick precis den söndagsmiddag, som han hade önskat sig!

Fina skinkpajen med tillbehör! Dottern blev minst sagt nervös då jag delade fotot i vår WhatsApp-grupp. Hon ville genast veta om vi hade gäster. Hon kunde liksom inte föreställa sig att en hel plåt med paj skulle gå åt på tre personer.

Men hej, vad hon bedrog sig!
När middagen var över fanns det nästan inget kvar! Den här lilla restbiten har förstås försvunnit idag.

Att jobba på distans slukar mej helt och hållet. Sitter alldeles för länge framför datorn. Måste nog upprätta en sträng läsordning, som jag håller mej till. Nu på kvällen tyckte jag liksom ändå att jag inget hade fått gjort. Inte klokt, alltså.

Annat som inte heller är klokt är att vi nuförtiden stänger TV:n strax efter klockan 22 och är i säng före klockan 23. Och då behöver vi ju ändå inte stiga tidigt upp! Konstigt, mycket konstigt. Men det är nog så att utbudet i TV inte vare sig imponerar eller intresserar!
Så snart är det godnatt här igen.

Önskar er alla en bra kommande vecka!

Inga kommentarer: