onsdag, maj 29, 2024

Nu är det gjort

Oj, nu har dagen igen försvunnit alldeles för fort. Jag fattar inte hur tiden kan rusa iväg på det där huvudlösa sättet. Inte har jag hunnit med vare sig disk eller tvätt, så snart kan jag inte visa mej ute på stan. Jag kan ju inte gå i smutsiga kläder på stadens gator. Ja, och förstås inte heller i svettiga kläder. Brrr!
Nå, men du har ju tid i morgon eller övermorgon, tycker ni nu. Men, se nej, det är just det jag inte har, alltså tid. Kalendern fylls med skrämmande fart, mest med roliga saker, tack och lov. Men det blir som sagt knepigt att hinna med allting.

Bra saker idag:

  • Fick ett härligt telefonsamtal på förmiddagen. Det är länge sen vi talat med varandra, så vi pratade faktiskt i över en timmes tid! Och mycket skulle det ännu ha funnits att prata om, så vi kom överens om att träffas.

  • Fick lift med stickväninnan B till och från stan idag. Tack för det!

  • Det var så varmt att jag höll mej till skagensmörgås också idag. Det gjorde jag ju förra veckan med. 

  • Vi lyxade till det lite och tog ett glas svalkande rosévin. Jag valde chokladmangotårta till efterrätt. Superduper gott.

  • Än en gång en riktigt trevlig stickträff med många ahaupplevelser och trevlig samvaro. Jag stickade dock inte, utan jag virkade!

  • Ja, nu är det gjort. Vi var iväg med stickväninnan B och förhandsröstade i EU-valet. Så nu får det visas hur många ordförandedebatter som helst i tv, vår röst är redan nedlagd i urnan! Vi har alltså uppfyllt vår medborgerliga plikt.
Önskar er alla en riktigt skön torsdag!

Inga kommentarer: