söndag, maj 26, 2024

Rena färgterapin

Jisses, ni skulle bara veta så bisin min kan rådda om i mitt dagsprogram. Ja, han gör det så till den milda grad att jag tappar koncepterna!

Jag hade precis satt mej ner med min sockstickning ute på balkongen/terrassen. Det var ingen direkt sol och det kom till och med ett stilla regn. Förstås dök bisin min upp tillsammans med mr J när jag hade hunnit sitta några minuter och njuta av tillvaron. Bisin min ropade på mej undrade var jag fanns och jag svarade förstås: "Här ute". Sen stod han i korridoren och talade med en tom datastol, för han trodde  att jag satt framför datorn längst bort i huset.

Sent omsider insåg han sitt misstag och efter att ha druckit ur sitt kaffe och tuggat på sin skinksmörgås, började han ropa att jag måste fara till stan efter öl åt honom, så han kan se matchen. Håhåjaa...
Och så skulle jag hämta min plåtlåda till grannbyn, så att han fick den tvättad och så skulle jag än det ena och än det andra.

Och jag ville ju bara sitta i lugn och ro och sticka. Det är så ljuvligt med de här regnbågsfärgerna, att se vad som kommer till nästa på stickorna. Rena rama färgterapin. Dessvärre fick jag överge mina stickplaner. Suck!
Det lyckas inte att få nånting färdigt med den här takten.

Och nej, min plåtlåda är inte tvättad utan alldeles grön av allt det där, som träden nu släpper ifrån sig. Och nej, nu ikväll har jag inte stickat vidare på min socka utan satt istället och stirrade på dumburken.

Bra saker idag:
  • Steg upp först klockan nio! Än går det alltså att sova. Hoppas att det fortsätter så, att det inte blir stekhett i sovrummet.

  • Var iväg till stan med äldsta sonen och åt en sen lunch på en av stadens pizzerior.

  • Och vi veckohandlade, så nu finns det för tillfället både bröd, mjölk, frukt och öl! Dessvärre glömde vi matoljan. Man kan ju inte komma ihåg allting heller!
Önskar er en riktigt fin måndag.


Inga kommentarer: