fredag, oktober 18, 2024

Dagen lång...

...har jag övat på barnasång!

Idag har jag varit tillsammans med världens goaste och raraste karl. Jag for hemifrån strax före tio och var tillbaka lite över 16.

Han höll på att somna då jag kom och hans stora syster var uppenbart lättad över att nu kom äntligen famo och tog hand om lillbrorsan. Storasyster fick äntligen ha mamma för sig själv!
Jag smekte honom lite på huvudet och vips kom John Blund och tog med Lilleman till drömmarnas värld. Sen blev det ju ett vaktande för mej, att kolla att han andas. Sådant ansvar vilar tungt på ens axlar.
Och på tal om tungt, Lilleman väger nästan sex kilo nu, så det gäller att ha starka armar och axlar. Jag får väl skippa stickandet och börja gå in för hantlar istället. Ni vet, sitta och lyfta dem medan man ser på TV. Men då blir här genast ett litet problem, för jag brukar inte se på TV! Jag ser på Arenan istället om det råkar finnas nånting intressant, annars låter jag bli.

När storasyster och mamma sov dagssömn, så sov Lilleman i min famn. Han trivs riktigt bra där. Själv tycker jag bäst om då han tittar på en med stora ögon och skrattar när man säger nånting, som han tycker är roligt. Antagligen vissa ljud man gör eller har.

Nu ska jag gå till köket och se om bisin min har lyckats laga middag.

Önskar er en riktigt fin lördag!
 

Inga kommentarer: