söndag, december 31, 2017

Årets bästa investering

Så här i årets sista skälvande timmar ber jag att få presentera årets bästa investering:

Magnetplattan som håller mönstret på plats! Och jovisst, jag vet att man klarar sig utan sådana här hjälpmedel och att en del människor fnyser åt sådana här onödigheter. Men utan det här eminenta hjälpmedlet hade nog aldrig hjärtsockorna blivit färdiga!
Så det så! Nu gick det snabbt när den där långa magneten alltid hölls på plats på rätt rad och jag inte behövde leta och kolla för varje mönsterrad. Dessutom hölls ju magneten på plats också då jag mellan varven blev tvungen att städa undan stickningen.
Ett stort TACK till stickväninnan B, som i november fick mej att göra årets bästa investering.

Om jag ska göra ett stickigt sammandrag av året 2017 kan jag tyvärr konstatera att det inte har varit särskilt produktivt. På plussidan måste dock räknas att jag endast har ett, ja ni läste rätt, endast ett UFO! Så även om jag har stickat exceptionellt lite under det gångna året, så har jag i alla fall inte börjat på en massa för att sedan lämna halvfärdigt. En klar förbättring alltså. Må det fortsätta så också inkommande år.

ETT RIKTIGT GOTT NYTT STICKIGT,  VIRKIGT OCH FRAMFÖRALLT GARNRIKT ÅR
önskar jag er alla!


3 kommentarer:

Birgitta Kiljander sa...

Håller med dig bästa köpet dina hjärte sockor blev fina , gott stick år åt dig åxå.Har ni passligt att komma till oss på onsdagkväll för en liten pratstund o stick kväll över en kopp kaffe,te.Gott Nytt år åt er från oss

Carita Liljendahl sa...

Det hade man väl nästan kunnat vänta sig - alltså att en god investering har med handarbete att göra :-)

Inge Ekholm sa...

Tack Birgitta. Vi kommer gärna. Nu måste jag fundera riktigt ordentligt på vad jag skall börja sticka. Hmmm... Vi ses i onsdag!

Carita: Förstås har det med handarbete att göra. Vad annat? Nog för att jag lite grann funderade på att investera i en svår korsordstidningsprenumeration. Men när skulle jag hinna lösa sedan?