fredag, januari 05, 2018

En insats

Oj, vart har den här fredagen rusat iväg? Nu har jag inte alls hunnit med igen och vet ni varför? Jo, för att vi har haft två rara gäster här idag, dottern och dotterdottern. Hela dagen har de förgyllt för oss. Och vi fick igen vara barnvakter åt lilla M medan modern var iväg till sin lillebror i grannbyn.

Och finns det något bättre än att få umgås med världens ljuuuuuuvligaste lilla varelse?
Nej, absolut inte! Nu går jag omkring och gnolar: "Du har gjort min gråa värld till guld igen", alltmedan morfar i huset blänger misstänksamt på mej. Tänk så lite det behövs för att en regntrist fredag skall bli fylld av solsken.

Vi har dessutom fått goda nyheter från minstingen, så livet ler så här på fredagskvällen och bra så, för hur skulle man annars orka, så här i oxveckorna. I synnerhet, som det här är jullovets sista lediga dag. I måndag börjar undervisningsjobbet igen. Det ser jag förstås framemot. Få se hur många kurser, som blir av nu på vårterminen. Spännande...

Det var inte enbart garn vi kom hem med från den härliga bjudningen i onsdags. Nej, vi fick också en gul insats. Den kom genast idag till användning.
Lilla M, hennes mor och morföräldrar tackar så hjärtligt!
 


Inga kommentarer: