fredag, juli 09, 2021

Vit stickad sommarhatt

Åååh, idag var det ljuvligt att stiga upp till temperaturer på 25 inne och 23 ute. Molnen har hela dagen hindrat solen från att gassa alldeles obarmhärtigt. Skönt.

Jag var så full av energi i morse då jag steg upp efter sex timmars skön sömn. Jag tänkte att jag skulle få en massa saker gjorda. Men efter att ha suttit framför datorn hela förmiddagen, så ebbade energin långsamt ut och nu vet jag faktiskt inte riktigt vilket av alla måsten jag borde satsa på allra först. Disken är avklarad, så kanske dags att få en tvättmaskin och snurra. Man kan ju inte gå omkring i svettiga kläder, som luktar surt.

Nästan varje sommar har jag tillverkat en sommarhatt. Så också i år, men årets är lite speciell, för den är stickad och den är åt Barbie.

Garn: Bomullsrestgarn 
Åtgång: 4 g
Stickor: Nr 2½

Jag skulle faktiskt vilja virka en sommarhatt, men hur konstigt det än låter, så har jag inte sådant garn, som skulle vara lämpligt.

Få se nu, ska jag slutföra bollprojektet? Få på en tvättmaskin? Blanda mej en GT? Sticka bort något UFO-projekt? Som sagt, alla dessa val...

Ha nu en riktigt skön fortsättning på fredagskvällen.

Inga kommentarer: