söndag, september 19, 2021

Umgänge med stort U

Kära vänner, nu har ni fått vara i fred här i dagarna två, för jag har inte hunnit med bloggen alls, eftersom livet har fört mej. Och det har varit mycket, så här i verkligheten. I fredags var jag helt utslagen efter den gångna intensiva arbetsveckan, så det var inte tal om att ens öppna datorn på fredagskvällen.

Igår blev det inga skriverier heller för vi fick en kär och efterlängtad nattgäst. Vi satt uppe och ugglade till klockan 00.30. Det handlade om umgänge med stort U. Så härligt att kunna träffas igen efter allt det här med covid-19. Vi hann med en delikat lunch på Bistro Kronan, se oss omkring i bygden, besöka gravgårdar och köra ut till havet. Och som sagt, umgås. Idag blev tiden alltför kort innan det var dags att ta bussen västerut från vår lilla stad. Tiden gick alltför fort, som det gör när man njuter och har det trevligt.

Vi hann aldrig öppna den här flaskan igår kväll, som gästen hade med som gåva. Vi tömde istället ginflaskan och drack var sitt glas med GT. I de glasen fanns det mera tonic än gin, men bra så.

Nu borde jag egentligen gå ut och njuta av det fina septembervädret, MEN här ska lagas mat och så borde jag ta itu med lite förberedelser inför morgondagen och... ja, så vill jag ju sticka, bara sitta och sticka.

Önskar er alla en riktigt bra ny vecka.


Inga kommentarer: