tisdag, augusti 28, 2018

Alla andra...

Vanligtvis brukar jag inte jämföra mej med alla andra, men idag var jag iväg till stickcaféet och då vet ni, då tyckte jag att alla andra stickade mycket finare saker än vad jag gör. Alla andra får dessutom sina stickningar färdiga också! Men inte jag inte. Nu har jag till råga på allt tappat bort en sockstickning där den ena sockan redan är färdig samt den andra sockans skaft. Så går det när morfar i huset drabbas av stora städivern.

Så här fina sockor har U gjort!

Jag var vrålhungrig då jag kom till caféet. Till all tur hann jag precis före klockan 14, så jag hann ännu beställa.

Den här gången hade köket lyxat till skinksalladen rejält då jag fick ett helt ägg med. Bra för min skrikande mage, för det mättade.

Men alltid finns det rum för efterrätt! Här Mannerheimtårta med vaniljsås. Mums!

Själv virkade jag i stickcaféet. Hoppas nu att det inte blir för  liten hatt utan en som är precis lagom.

I morse såg jag på gårdagens repris av Efter nio. Och så lycklig jag blev över hjärnforskaren Minna Huotilainens uppmaning att vi ska använda våra händer till handarbete. Det är helt enkelt bra för hjärnan. Så nu har jag ett vägande argument då jag ska förklara för morfar i huset varför jag stickar/virkar istället för att sortera!

Men nu, nu är det raka vägen i säng, som gäller. Jag var på jobb ikväll och till jobbet skall jag igen imorgon. Så det så!



Inga kommentarer: