lördag, juni 22, 2019

En social dag

I morse då jag vaknade kände jag mej lite så där dagen efter. Och då ska ni veta att jag inte smakade en endaste droppe med promilleinnehåll! Men kanske ginsillen blev för mycket? Vi hade nämligen en riktig lyxmiddag igår med både nypotatis, dill och sallad från eget land! Jag åt sill, medan dubbelmorfar och äldsta sonen fegade ur och nöjde sig med korv. Haaa, vad är nu det för sätt? Till efterrätt vankades rabarberpaj och vaniljsås.
Det att jag kände mej lite durrig i morse berodde enbart på att jag kom sent i säng och var uppe före jag vaknat ordentligt!

Idag har vi varit sociala så där i verkliga livet och inte nöjt oss med telefonsamtal eller WhatsApp. Nej, vi vände Adam plåtlådans kylare mot väst och hälsade på M och lilla A, samt deras föräldrar i grannstaden. Moffen och mommen blev bjudna på hemgjord rabarberglass. Mumsfilibabba! Tack för den!

Så härligt att få träffa de små töserna igen. Och nu har dubbelmorfar upphöjts. M meddelade nämligen att hon älskar bara moffen! Stackars oss andra!

Hem igen en vända innan vi styrde kylaren norrut och hälsade på min hulda moder. Där försökte vi hjälpa till så gott det gick, men inte mycket man får göra. Supermormor är lite som M: "Kan själv!"

Vi blev bjudna på midsommartårta.
En riktigt god jordgubbstårta från norra grannkommunens bageri. Mums! Och tack mamma!

Inga kommentarer: