tisdag, juni 25, 2019

Loppisfynd

Det var inte enbart svägerskan som besökte loppiset igår. Nej, även dubbelmorfar och undertecknad tog sig en snabb runda där, trots hans enträgna protester.
- Vi har redan allt vi behöver. Vi ska inte ha nånting, lät det varje gång jag stannade till och tog mej en närmare titt. 

Men jag fyndade ändå...
... ett naturmemory. Tyvärr vägrar dubbelmorfar spela med mej. Inte för att jag precis skulle hinna nu just heller. Idag har jag nämligen flängt runt som en tätting. Först lite datorjobb, sen iväg till stan, så hem och byta kläder och slänga i sig lite, innan det var dags att besöka norra grannkommunen och uträtta hela fyra ärenden! Strongt gjort, inte sant. Sedan hem via min hulda moder och så lite datorjobb igen och... ja, nu återstår ännu lite datoriserande innan det är dags för sängen.
Så, hmmm, när skulle jag ha hunnit spela idag? 
Men vänta bara. Väderspåmännen har utlovat rusk och regn till torsdag. Så få se nu sen... Men jag tror på sol och milda sköna vindar. Jag är alltså en sann optimist. Dubbelmorfar påstår att han är pessimist och därför oftare har rätt och slipper bli besviken. Bah! säger jag och citerar ett ordspråk: 
Mer information om detta ordspråk och citat! En pessimist har alltid rätt men har inget nöje av det.

Inga kommentarer: