torsdag, december 19, 2019

Kalla handen

Hjääälp, snart kommer jag att drabbas av panik. Ingen har bakat någonting alls idag, ingen har heller städat eller tillverkat julklappar. IIIK! Varför kan man fråga sig. I princip borde ju mitt jullov ha börjat igår, men... här har ramlat in en del sista minuten grejer.

Dessutom vaknade jag alldeles kallsvettig vid femtiden i morse: Jag hade glömt en kär persons födelsedag!!!! Kändes så eländigt att jag hade riktigt svårt att somna om. Att jag dessutom håller på att läsa boken Scener ur hjärtat, gör ju inte saken bättre. Nej, egentligen förvärrar den det hela. Boken är för all del intressant och läsvärd, men den får mej samtidigt att vrida mej i nån sorts klimatångest. Så nu har jag inte ens vågat köpa julklappar och inte har jag ju hunnit vare sig sticka eller virka några heller. Nu funderar jag med pannan i djupa veck, visst måste man få glädja sina nära och kära med till exempel långkalsonger? Det är ju inget onödigt, för de kanske behövs längre fram den här vintern och de gamla slits ju ut i snabb takt. Men följande utmaning blir då den, finns det inhemska långkalsonger? Black Horse är ju norskägt nuförtiden. Kanske Tamsilk är det enda?
Ett är dock säkert, några kalsonger börjar jag inte sticka på!

Det är synd om den här kalla handen.
Den väntar på sin vante, men den stickningen är och förblir borta! Suck! Ingen erkänner att de har tagit den eller ens sett den. Kan jag ha drömt alltihopa?

2 kommentarer:

Emilia sa...

Du har nog glömt stickningen någonstans.

Inge sa...

Ou nou, hur ska det gå då? Hjälp! Jag har inte åkt buss, så där kan den inte vara. Men tänk om den blev i Stockholm, då jag var där i början av november? Huuu!