fredag, december 13, 2019

Vår julskinka...

... har rymt

Åh, nej, vår basturökta närproducerade julskinka finns nu i kylskåpet! Så för tillfället är det någorlunda lugnt på skinkfronten!

Igår, vet ni, var jag effektiv som sjutton. Jag hann både med jullunch, tack för den julklappen, föreläsning i Mindful Learning
Arnella från Sibbo berättade och förklarade. En del av det går tyvärr inte att omsätta i dataundervisningen, som är mycket exakt. Men en hel del snappade jag upp. Efter att ha suttit bekvämt tillbakalutad i biosalongen var det dags för en ostfralla och te samt lite kollegialt mingel. 

Därefter bjöds vi på den vidunderligt vackra, fina och underfundiga filmen Mestari Cheng av Mika Kaurismäki. Tack för den föreställningen.
Kvällen avslutades i två härliga damers sällskap med lite reflektion och varva ner inför julen. Till det behövdes liksom 2 spetsade glöggar! Eller nåja, behövdes och behövdes. Men det värmde skönt då snöblasket dalade ner utanför fönstret.

Idag har det varit undervisning på agendan, men inte riktigt som vanligt, för in skred Lucia årgång från 1950-talet med tärna. 
Det var en glad och värmande överraskning för hela kursen. Stort TACK för det!

Två små töser var också och såg Lucian idag!

Inga kommentarer: