fredag, februari 05, 2021

Godisdag

Så har igen en vecka gått och som vanligt har den runnit iväg alldeles för fort. Idag är det Runebergsdagen, men jag har inte bakat en endaste en runebergstårta. Inte köpt någon för den delen heller.

Men jag har nog ätit en, för så här fin bjudning var det i morse på jobbet:

En riktigt god runebergstårta med smak av bittermandel och en salt scones fick inleda vår utvecklingsdag på jobbet. Inte illa, eller hur?

Dubbelmorfar och äldsta sonen har tagit hand om en skadad katt och varit iväg med den till veterinären. Vet inte riktigt vad vi ska göra med den, för våra katter är inte särskilt vänskapligt inställda och dessutom verkar den inte riktigt gilla oss människor heller. Nu vilar den upp sig nere i gästrummet. Såret den hade är tydligen gjort av något rovdjur. Få se om den hamnar i katthuset eller om nån saknar den. Den har inget chip, tyvärr.

När karlarna var iväg till veterinären med katten idag på morgonen, så passade dubbelmorfar på att besöka det närbelägna bageriet.
Så när jag kom hem fick jag världens godaste berlinermunk, som den kallas här. En gräddmunk, som är precis lagom söt och inte för sliskig.
Det har alltså varit en riktig godisdag för min del.

Önskar er alla ett riktigt skönt veckoslut!


Inga kommentarer: