söndag, augusti 22, 2021

Nytt bollprojekt?

Heh, jag skickade iväg dubbelmorfar på ett litet uppdrag. Han ville så gärna ha mej med, men jag skyllde på att jag har så mycket jobb! Schhh, jag vill förstås inte göra annat än virka nu just, så snart smiter jag iväg till min virkning. Men säg inget åt dubbelmorfar, som var så ivrig och direkt åkte iväg.

Häromkvällen tyckte han förresten att jag skulle lära mej att fota med olika inställningar, såsom tid, exponering och jag vet inte allt vad. Jo, jo, men nu just är jag inte riktigt intresserad och dessutom hinner jag aldrig med sånt då jag ska fota flickorna eller för tidningen.

Igår bläddrade jag lite på jakt efter nya tänkbara projekt, utgående från de garn jag har.

Hittade den här lilla "boken" eller nåja, häftet, som jag köpte för 50 cent, då jag var på äventyr med minstingen. Helpot neuleet, alltså enkla stickningar, står där på pärmen.

Och då skulle ju kanske en sån här bolldyna vara nånting. Här skulle restgarnerna komma till användning. visserligen har jag inte en så där stor dyna, men nog två små, som jag kunde sticka runt. Men vem ska laga bollarna? Nån, som anmäler sig frivilligt?

Nu smiter jag iväg från datorn och börjar virka istället.

Ha en riktigt skön fortsättning på söndagen.


Inga kommentarer: