tisdag, april 05, 2022

Nyinflyttad och bestämd

Idag har vi haft riktig vinterstorm här och åtminstone på vår gårdsplan har snön stannat kvar som blöt gegga. När jag var på jobb i västra grannstaden fick jag meddelande om att vi hade elavbrott i huset här hemma. Jag hann oroa mej en hel del för vår lilla proppfulla frys innan nästa meddelande ramlade in. Nu hade elavbrottet åtgärdats, så nu kunde jag andas ut.

Idag har en liten och bestämd tjej fått flytta in hos oss:

Jag hoppas verkligen att Lilla My kommer med våren. Hon ser så bestämd ut att jag inte vågar ta Tupla-godiset ifrån henne. Bäst att vara försiktig så hon håller sig lugn åtminstone så här i början.

Dagens tre bra saker:
  • Dubbelmorfar skulle iväg till grannstaden i väst, så jag slapp skönt nog, köra själv.
  • Har igen på jobbet fått träffa trevliga människor och blivit kallad nörd. Ett sånt privilegium att få ha ett sådant jobb!
  • Dubbelmorfar överraskade mej med Lilla My, som satt i framsätet och väntade på mej då vi skulle åka hem. Hon är ett fint loppisfynd. Precis vad som behövs till dockhuset med Mumin, smurfar och gamla Barbiedockor.
Nu skriva möteslista inför morgondagen och sedan bara slappa och boa in sig i något varmt medan vinden tjuter runt knutarna.

Ha det riktigt varmt och skönt! 


Inga kommentarer: