lördag, maj 21, 2022

Friskluftschock

Kära vänner, idag har jag varit ute hela dagen lång. Lite stark vind i skuggan, men annars superskönt i solen. Har inte ännu hunnit kolla hur röd min näsa är!

Jag har varit iväg till Brukets sommaröppning tillsammans med gubben min. Och där strosade vi omkring bland hemestrare och företagare. Det är ju inte alls länge sedan vi senast var där, nämligen i tisdags. Garanterat kommer vi att om en liten tid vara på besök där igen. Så härlig miljö och trevliga människor. 

Det grönskar och blommar. Här får man nog inte sätta sig ner, för det här är privat område. Undrar hur de boende klarar av turisterna.

I naturen tycker jag nu just att det är svårt att skilja på allt gult som blommar. Det här är i varje fall kabbeleka.

Och när man är i Bruket, så får man allt som oftast se häftiga motorcyklar eller som här, bilar. Den här deltog i bakluckeloppiset. "Life is too short to drive boring cars" står det på bakre sidorutan. Fritt översatt: Livet är för kort för att köra tråkiga bilar. Och jo, det är så sant som det är sagt, men i dagens läge handlar det ju nog om bränslepriserna också.

Bra saker idag:
  • Kunde njuta av frukosten utan stress.

  • Har varit hela dagen ute tillsammans med gubben min.

  • Har ätit världens godaste morotskaka från kaffevagnen i Bruket.

  • Åt igen en god lunch hos Fellmans. Tredje gången jag äter lunch ute den här veckan. Det börjar visst bli en vana?
Önskar er en riktigt skön lördagskväll.

Själv ska jag nu öppna garderobsdörrarna och börja riva i diverse trasor, för jag ska på kalas ikväll. Och då vet ni att klädfrågan är knepig. Antar att det inte är okej att klä sig i bekväma sköna kläder? Hur i vida världen har jag inte dragit ut alla mina trasor från garderoben i ett tidigare skede då jag ännu skulle ha kunnat åtgärda min akuta brist på festblåsor?


Inga kommentarer: