torsdag, september 26, 2024

Äntligen, äntligen, äntligen

Som jag har väntat, som jag har varit lessen och på morgonnatten i huvudet formulerat ett skarpt e-post meddelande till prenumerationsavdelningen. Den som hade bekräftat min prenumeration.

Men äntligen, äntligen, äntligen idag fanns den i postlådan:

Mästarkrysset. Tjohoo! Genast idag plitade jag in de första bokstäverna och det vid matbordet medan bisin min ännu satt och åt! 🫣

Jag har varit desperat, verkligt desperat, för tidningen skulle komma runt 12 september fick jag meddelande om. Men ingen tidning kom.

Så när Marthabladet kom, kastade jag mej över korsordet där, som tyvärr inte bjöd på stort tuggmotstånd!
Ja och så löste jag ju då Melodikrysset i lördags. Och jo, det går att lösa det krysset i appen, för jag laddade ner den till min surfplatta och testade.

I måndags när jag var i mataffären gav jag upp hoppet och köpte Bra Korsord. Måste ju ha nånting ifall Mästarkrysset helt skulle utebli. Nå, nu har jag då två korsordstidningar att roa mej med

Ikväll var min lycka total, för ikväll har jag suttit i gungstolen i grannbyn med Lilleman i famnen. Pappa fick jobba och mamma fick koncentrera sig på storasyster. Och jag, jag bara njöt. Han växer så det knakar, är redan fem kilo.
Jag förstår inte alls hur nån kan tro att jag skulle vilja byta ut de här dyrbara stunderna mot kvällsjobb. Jag blev borta från jobbet i absolut rätt tid och hinner nu njuta av de små. 

Önskar er en riktigt fin fredag.

Inga kommentarer: