torsdag, mars 22, 2018

Förbjudet

- Det är sen sovmorgon i morgon, var det sista jag sa åt morfar i huset igår innan jag lade mej. Han bara hostade till svar. I morse vid 4-tiden fick han en så häftig hostattack att till och med jag vaknade. Rätt fort somnade jag in igen.

- Sover ni, hördes i morse vid sjutiden. Då hade jag i halvvaket tillstånd redan hört nyckeln i dörrlåset och utgått ifrån att det var morfar i huset, som återvänt från sitt traktorjobb. Jag tyckte det var konstigt att han med vett och vilja väckte en stackars hårt arbetande kvinna, som för en gångs skull hade fått sova.
Men när jag riktigt spände öronen, insåg jag att det var den nästyngsta, som kom på ett morgonbesök. Visst borde det vara förbjudet att störa andras sovmorgnar, inte sant?

Förbjudet borde det också vara att hänga ett inspirerande virkarbete i mitt undervisningsutrymme. 
Hur i hela fridens dar ska jag kunna koncentrera mej på nedladdningar, appar och dylikt när jag enbart vill gå och känna på de här rutorna.

Vad tror ni att de har använt för garn i de här rutorna? Borde det inte finnas en lapp med sådan info någonstans? Och tror ni att de för en gångs skull verkligen har använt restgarner?

Det ser ut som om här har tränats olika tekniker. Åååh, nu vill jag ju också. Det räcker inte längre med att enbart virka ett hjärta!

Inga kommentarer: