lördag, mars 17, 2018

Vackert men förrädiskt

Nu håller jag på att säkerhetskopiera. Ute lyser solen och det är vackert, men ack så förrädiskt. Hala ställen att gå på. I en hutt och en händelse, så ligger man i ett enda virrvarr på marken och kan ha slagit sig sönder och samman.


Jag behöver en ny yttre hårddisk. Hallå söner, hör ni mej? Jag kan inte säkerhetskopiera alla foton på min nuvarande, för utrymmet tar slut! Så nu får ni allt gissa vilka foton jag prioriterar!

Apropå datastrul, igår träffade jag på en dam, som inte kom in i sin dator. Den hade låst ut henne och begärde produktnyckeln. Hon hade inte en ljusblå aning om vad det kunde vara och inte hade hon fått tag på den unga gossen, som hade byggt ihop hennes dator heller. Hon har alltså en HPD = Hop Plockade Delar, verkligen ett utmärkt datamärke om byggaren kan sin sak. Jag kör också med det märket här hemma!

Nu hade jag tänkt ta ledigt och ägna mej åt sockstickning, för jag har hittat min andra sockstickning. Den låg precis där den skulle, det vill säga i bottnen på stickkorgen. Men vem skulle nu leta där? Inte jag i varje fall, som istället sökte igenom alla mina säkra ställen.

Nå, stickandet får nog bli en dröm tillsvidare, för morfar i huset har lite andra planer och det innebär utevistelse. Hmmm. Hoppas att den inte blir alltför långvarig. Jag misstänker nämligen att mina luftrör inte riktigt gillar det. Å andra sidan, nu hostar och snörvlar morfar i huset också. Stackaren och vet ni vad? Jo, han var genast tvungen att gå och lägga sig! Stackars karl! Men nu har han i varje fall hittat på att det är hälsosamt och vara lite utomhus...

Inga kommentarer: