måndag, februari 12, 2018

Efterdyningar

Här sitter jag med ett smått fånigt leende på läpparna. Det är efterdyningarna från veckoslutets stickläger. Tur att jag endast hade fyra lektioner att klara av idag. I morgon blir det sedan lång dag och då kanske leendet har antagit mera proportionerliga former innan kvällen, vem vet?

Jag är inte ens särskilt harmsen över att jag missade lilla M och hennes mamma idag på förmiddagen. De var här på besök hos morfar i huset. Men i efterdyningarna från sticklägret går det att ta sådana smällar också.

Och vad var det då i påsen? Har ni legat vakna nu hela natten och grubblat och funderat?

Jo, där fanns tre burkar med honung! En vanlig, en med lingon och en halsmix med allt möjligt hälsosamt i. Jag trodde i hastigheten att det stod balsammix på burken. Tur att jag inte lade det i håret i morse då jag duschade!

Det är nog också lite farligt att vara på stickläger. För visst kom jag även igår hem med nya grejer.

Rosa stickmarkörer! De måste jag ju bara ha. Jag hade nog någon galen idé om att ge bort dem, men rosa... det är nog så att de här nu är mina. Jag skulle inte ha någonting emot att ha de där hjärtmarkörena som örhängen. De skulle sitta perfekt!

Ingenting har jag fått stickat idag. Däremot en lång artikel, som skall iväg till tidningen. Gissa vad artikeln handlar om?

Men det är inte så farligt om jag inte hinner sticka, för hinner gör vårt olympiska team där borta i Sydkorea! Plötsligt börjar sport bli riktigt intressant. :)

Inga kommentarer: