onsdag, april 25, 2018

Ta dagen som den kommer

Att ta dagen som den kommer är en ädel konst. Och ibland är det jättesvårt. Idag gjorde jag just så att jag tog dagen, som den kom. Alla mina planer på vad jag skulle göra blev helt åsidosatta, men jag hinner laga mjöd ännu imorgon, hoppas jag, och tvätten får vänta till fredagen. Självklart har jag prioriterat dagens besök: Dottern och dotterdottern!

Full rulle var det på golvet med lilla M och fullt sjå att hinna efter. Den ena köksdörren kommer nog snart att sättas in, för hon älskar förstås att krypa iväg till kattmaten i köket med racerfart. Vi hann också vara ute i kärran en liten stund mitt på dagen. Men den här gången fick vi inte lämna gårdsplanen. Både lilla M och undertecknad var lite småpurkna över det. När morbrors sambo dök upp, då blev det fart på lilla M, som glatt pladdrade på och förklarade allt för D.

Henne tog jag med till min hulda moder på ett besök och så plötsligt blev det kväll innan vi visste ordet av. Resten av kvällen har jag nu sedan suttit framför datorn och jobbat, jobbat och jobbat. Det ska jag fortsätta med en stund till innan jag lägger mej.
I morgon, torsdag,  träffas vi väl på torget? Nya Östis bjuder på kaffe och tårta på sin 3-årsdag. Varmt välkomna!

Inga kommentarer: