torsdag, augusti 22, 2019

Snurrade runt

Idag har jag igen hunnit med mycket, allt möjligt annat än att sticka! Har varit iväg västerut ut på landet och haft lite Smarttelefon-undervisning. Som vanligt supertrevliga människor och god förplägnad. Tack för det!

In till stan och kansliet, lämnade dagboken och kollade in datasalen, som jag skall undervisa i nästa vecka. Därifrån raka spåret till barnbarnen. Där var det lek och gos och supergod blåbärspaj, som M hade bakat tillsammans med sin mamma. Tack för den!
Dubbelmorfar hade tvättmaskinsservice och lillasyster var iväg och mötte sin storebror vid busshållplatsen. M lekte med sin morbror, men allra bäst var det att busa med pappa.

Och så snurrades det, närmare bestämt i kontorsstolen, som M:s pappa hade med sig hem. Alla skulle sitta i den och bli snurrade. Allra mest snurrade M, för det var så roligt.

Igge fick också vara med och snurra!

På hemvägen var jag tvungen att kvista in i mataffären, för förråden här var på upphällning. Tur att äldsta sonen var med och skötte kånkandet.

Dubbelmorfar var ett under av energi och fixade middagsmat då vi kom hem sent omsider. Och nu, nu tänker han steka plättar!
Själv ska jag sätta mej rätt stillsamt framför tv:n, tror jag... alternativt tar jag stickningen fram...

Inga kommentarer: