måndag, oktober 05, 2020

Jobb, jobb, jobb

Kära vänner, här i bloggen har det varit lugnt och stilla utan minsta lilla inlägg. Det beror på att jag har jobbat hela veckoslutet och inte vare sig hunnit eller orkat skriva några inlägg. 

I fredags började jag mitt jobb klockan nio i stan, körde mitt på dagen iväg till västra grannstaden, allt medan jag på vägen intog min lunch bestående av två ostmackor. Jobbade där till halvfyra och sedan hem med fart. Knappa 20 minuter hemma och nya mackor och så iväg till norra grannkommunen där digilägrets första dag, eller nåja egentligen kväll, gick av stapeln.

På lördagen slutade jobbet klockan 17 och när jag kom hem gjorde jag inte så mycket annat än satte mej framför tv:n och tittade på filmen Stolthet och fördom. Den är inte alls lika bra som den brittiska TV-serien. Colin Firth är den enda riktiga Mr Darcy. Så det så!

På något sätt lyckades jag ta mej själv i kragen senare på kvällen och göra något av de två burkar med äppelklyftor, som jag fick med mej hem från digilägret.

Det blev en riktigt god äppelpaj med knäckigt täcke. vi åt den  med vaniljglass. Mums!
Stort TACK för äppelklyftorna!

Igår slutade jag redan klockan 15 och gjorde inte mycket annat än lite datorjobb och slappade sedan igen framför tv:n. Den här gången var det Luftslottet som sprängdes. Kändes tryggt att se på den eftersom jag både har läst boken och sett filmen förut.

Idag har jag suttit framför datorn hela förmiddagen och rett ut en massa saker samt förberett morgondagens distanskurs. Sedan iväg till västra grannstaden och undervisningen där. Och det passade ju bra på Världslärardagen, inte sant?

Dubbelmorfar var också flitig under veckoslutet.
Han kokade lingonsylt av bären, som jag fick i torsdags. Inte illa med en så händig karl.

Nu är det dags att stänga ner datorn och istället fokusera på morgondagen...
Önskar er alla en riktigt bra start på den nya veckan.



Inga kommentarer: