torsdag, september 17, 2020

Två långa dagar

Kära vänner, jag har bakom mej två långa dagar på jobbet, tisdag och onsdag. Så långa att jag inte hade ork nog att öppna datorn då jag väl kom hem sent omsider, så ni blev utan blogginlägg.

I dag skulle jag egentligen ha haft en lite lugnare dag med sovmorgon. Men ett telefonsamtal igår och min idiotiska snällhet och dumma förmåga att inte kunna säga nej, gjorde att jag var iväg till jobbet i rätt god tid i morse i alla fall. Jag har inte gjort annat än startat nya kurser den här veckan. Intensivt och härligt. Jag hinner inte göra så mycket annat än undervisa och förbereda följande kurser, umgås lite med man och barn och så i säng igen. 

Idag hade dubbelmorfar fixat middag och bjudit in de två yngsta. Kändes lite extra lyxigt med sådan middag en vardagskväll. Tack för det.


I morgon är det sovmorgon, några timmar undervisning i västra grannstaden och sedan ett litet uppdrag i stan innan jag kan njuta av ledighet. Veckoslutet ser också ut att bli intensivt. Hoppas att jag hinner med allt.

I början av veckan hade vi två underbara soliga höstdagar. I dag har vi oroligt följt med vartåt Ailistormen tänker dra sig. Det blåser nog rejält, men det verkar hittills som vi är förskonade. Och jag som har följt marthornas råd!

Ha det riktigt bra!
Nu är det dags för mej att krypa ner mellan lakanen.


Inga kommentarer: