tisdag, september 22, 2020

Bara reklam

 – Vad kom det för post idag, brukar jag fråga mina karlar då jag kommer hem på kvällarna från jobbet.
– Äh, det kommer ingenting bara reklam, är svaret jag får. Och det för att karlarna kanske har glömt att gå till postlådan? Eller inte orkat? Eller helt enkelt inte bryr sig? Varje dag är det dock inte så, för på torsdagen kommer Tidningen!

I morse spurtade dock dubbelmorfar iväg till postlådan. Där fanns gårdagens post, som han slängde på matbordet. Och där i den magra högen med reklam, där hittade jag ett stort vitt kuvert, som jag fort öppnade och fram kom Jonas!

Vilken glädje! Mästarkryss nr 4 är löst och inskickad för någon vecka sedan. Nu finns det förstås viss risk att mina frukostar drar så ut på tiden att jag försenar mej till jobbet! Huuu!
Så glad att det för en gångs skull finns någon på pärmen, som jag känner igen. Har inte ännu hunnit kolla om Hallonbåtsflyktingen är med i korsordet om Jonas. Få se, blir spännande.

Nu är det dags för mej att krypa ner mellan lakanen. Det har varit en hård dag med tekniskt strul. Hela lektionen kan gå till spillo och det var just det som hände mej och mina lektioner på distans idag i den västra grannstaden. MORR! Härefter håller jag mina distanslektioner hemifrån. Telia är inte att lita på! Tur att jag jobbar i stan i morgon.


Inga kommentarer: