tisdag, december 08, 2020

Den ordentliga husmodern

Idag tog jag äntligen itu med det, som skjutit framför mej redan en tid. Nu gick det nämligen inte längre. Jag uppdaterade helt enkelt min kalender. Det börjar ramla in en del förfrågningar och jag måste ju veta vad jag ska svara. Rätt fullspikat ser det ut nu efter alla kursgånger, som flyttades till våren. Sen vet jag ju aldrig på förhand med säkerhet vilka av de planerade kurserna, som blir av och vilka som inte får tillräckligt med kursdeltagare.

Idag lyckades jag också trassla in mej, så till den milda grad att jag inte kunde reda ut det hela. Och nu talar jag inte om tilltrasslat garn. Nej, nu handlar det om en kapslad OM-funktion. Det gäller att tänka logiskt och hålla reda på argument och logiska test och, ja, jag vet inte alltid vad. Senare på eftermiddagen gick det till all tur upp en talgdank, så jag lyckades lösa det hela på ett rätt sätt. Puuuh!

Jag har jobbat med distansundervisning idag och det ska jag göra i fredag också. I morgon är det ett möte på distans plus en hel del datorjobb. Hoppas dock att jag hinner sticka och vara ute också medan vi ännu har fina soliga dagar. En sådan dag har vi haft idag.

Den ordentliga husmodern bor inte i detta hus, men ikväll känner jag mej ändå lite präktig. Nästan som en martha. Jag fixade nämligen varma smörgås av bröd, som nästan hade sett sina bättre dagar och ostkanter, som inte skulle ha hållit så länge till i kylskåpet. Det blev alltså kalasmat ikväll och det var kul att överraska sonen.

Naturen har visat sig från sin vackraste sida. Tror ni att gubben i månen finns? Har kineserna kommit ner därifrån redan? Alltså taikonauterna?


Inga kommentarer: