måndag, december 14, 2020

Klappat och klart

Nej, nej, nu talar jag alltså inte om julklappar. Det ska ju inte vara några sådana i år heller så...


Egentligen borde jag ju skriva frankerat, klistrat och adresserat och klart, för det blev det sent igår kväll.

Så idag, sista dagen, var jag iväg med de proppfulla röda kuverten till R-kiosken i stan. Och det var ju på tiden, för idag var det faktiskt sista dagen, som man fick posta julkorten lite förmånligare. En och annan, som blivit utan julkort under flera års tid kommer antagligen att mycket förvånat spärra upp ögonen och tro att jag/vi är galen/galna. Men ingen fara, vi erkänner villigt att vi är galna. Det stör inte oss nämnvärt och vi försöker att oroa omgivningen så lite som möjligt.

Vid mitt hastiga varv i mataffären i dag spärrade jag förskräckt upp ögonen. Jullimpa från Sverige!!! Vad i hela fridens namn? Vi har ju bagerier på betydligt närmare håll! Skärpning!

Och nu mina vänner, nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra. Idag var det min näst, näst, nästsista jobbdag. I morgon är det sovmorgon, som gäller. Visserligen jobb på eftermiddagen, men det stör inte.
Något städande av matbordet blir det dock inte mera i kväll. Kanske bäst att sticka lite för att glömma det ena och det andra. I morgon är det en ny dag med nya möjligheter...


Inga kommentarer: