onsdag, maj 09, 2018

Mercedes-Benz

Igår köpte jag en Mercedes-Benz. En liten rosa en. 
Jag såg nog på andra möjligheter och sniffade runt lite grann, men kom till att just den här modellen nog ändå blir bäst. Från början hade jag verkligen inte tänkt köpa en Merca, men alla de andra kända modellerna var nästan dubbelt dyrare. Tyvärr har jag sådan konstig smak att priserna stiger i höjden. Jag skippade alla andra märken och tänkte att visst kan jag för en gångs skull unna mej själv någonting. Ja, och så slog jag helt enkelt till och köpte Mercedes-Benz Rose!

Tyvärr är det här inte den där modellen, som dom gör reklam för i tv. Ni vet den där som hittar en ledig parkeringsplats på direkten utan att man själv behöver köra runt, runt och leta. Den ringer också upp personer, som finns i telefonens kontaktlista om man bara säger deras namn. Men så kostar den sen också över 32 000 € om jag minns rätt. Jag höll mej till en betydligt förmånligare modell, en ljuvligt somrigt rosdoftande...


Och jag skäms verkligen inte att säga att den kostade endast 29 €! Rena rama vrakpriset jämfört med andra flaskor av liknande sort, där priserna ofta började vid 59 € för att krypa över 100 €:s gränsen.

En liter meducin köpte jag också igår. Den här stora flaskan var å sin sida förmånligare än min Mercedes. Den här kostade nämligen 21 €. Så det är minsann lite skillnad på literpriset.

Sedan gjorde jag ett megastort misstag...
... jag köpte endast en påse med hallonbåtar!!! Hur kunde jag vara så dum? Morfar i huset fick ju ändå två tjocka Fazers blå-chokoplattor (chokladkakor i Sverige) och jag en endaste påse med hallonbåtar. Är detta något, som nu omedelbart kräver meducin?

Obegripligt nog köpte jag också den här tuben med handkräm. Och det är nog lite onödigt, för jag har handkrämer lite här och var i huset, men jag glömmer nästan alltid att använda dem. Jag kan ju inte sticka med flottiga händer, så det blir sällan av att smörja in mina fnasiga labbar. Mina stackars fingrar är knastertorra som sanden i Saharas öken. Och det är ju inte heller en bra utgångspunkt för stickandet. Så jag borde bli bättre på krämandet. Ska lägga mej i hårdträning och bli en bättre handkrämsanvändare.

Inga kommentarer: