fredag, maj 11, 2018

OOOPS!

Fredag kväll och jag är så trött att jag nickar till framför stickningen. Morfar i huset är orolig att jag skall få den vassa spetsen i ögat eller halsen. Haaaa, värre är det ju om jag tappar maskorna.
Hur som helst, så har jag nu försökt skaka på mej lite, andas djupt osv.

Tröttheten beror förstås på ESC. Jag kan ju inte sitta och uggla till efter midnatt för att sedan stiga upp före klockan sex följande morgon. Nej, det går inte an. Men vad göra? När det är arbetsdag, så är det och därmed basta.

Idag kan jag sjunga som Britney: OOOPS, jag gjorde det igen! Det var nämligen precis det jag gjorde, igen, köpte tidningar och det är ju strängt förbjudet. Men till mitt försvar må idag anföras att det fanns en viss risk att jag skulle ha blivit strandsatt på en bänk och fått vänta på min skjuts hem. Så jag måste ju bara utrusta mej:

Förra månadens exemplar, hmmm, behöver jag det? Njaaa...

Denna tidning är ju ett absolut måste eftersom det här är Sommarens lätta handarbeten och så konstateras det på pärmen att här också finns snabba arbeten! Och här finns så mycket som jag skulle vilja göra:

En skyddande hatt virkad i papperssnöre...

... en härlig sommarsjal...

... och många par sommarsockor... och ja mycket mera, men då ska jag nog inte sitta och nicka till framför stickningen.

Det var den här tidningen jag egentligen plockade på mej allra först. Här står nämligen tre viktiga ord: Rabarber, sticka&virka och då var jag fast.

Nå hur gick det sedan då? Jo, jag hann knappt slå mej ner innan telefonen ringde:
- Jag väntar på dig där jag lämnade av dig.
Ja, så inte hann jag bläddra i några tidningar inte, innan det var dags för hemfärd. Tidningarna njöt jag av i eftermiddags ute på balkongen.

Och nu tänker jag rocka loss lite, kanske jag kan mota bort John Blund med lite fuldans! Om inte det hjälper får jag väl ta till lite uppiggande kvällste.

Inga kommentarer: