söndag, februari 02, 2020

Huset fullt...

... och farstun halv har vi bokstavligt talat haft idag. Dottern har varit här med sina döttrar. Hon hade med sig en underbart god jordgubbsmoussekaka. Mums och tack! Sönerna har varit här och M var så glad över morbröder som lekkamrater. Idag var dubbelmorfar och mormor inte alls lika högt i kurs, som annars. 

Vi har också haft glädjen att få träffa L. Hon hade med sig en så här fin låda:
Mums och stort TACK!

I något skede var den fina lådan full av Fazers blå karameller. Men här finns sådana, som är beroende av Fazers blå och som stoppade flera i munnen på en gång! Och se nu inte på mej. I det här fallet har jag ändå lite karaktär, men....

... det var det där med farstun. Där stod min lillasyster med sin minsta och sambo och trampade. De var på väg tillbaka hem igen efter en blixtvisit här i öst. Och jag fick en påse hallonbåtar! Stort TACK! När det gäller hallonbåtar har jag däremot ingen karaktär alls, för varje gång jag tänker att nu ska jag sluta äta godis, så kommer någon vänlig själ med hallonbåtar och då kan jag inte hålla mej längre...

På eftermiddagen blev det så tyst och tomt i huset då alla försvunnit hem till sig. Det blev riktigt sådan där söndags blue feeling! Alltså en sån där blå vemodig känsla.

I kväll har dubbelmorfar eldat bastun och jag har suttit på laven och njutit av eukalyptusdoftande bad i ett försök att få upp luftvägarna. Lilla A var också snorig, liksom M, så det var till all tur, ingen fara att jag skulle ha smittat ner dem.

Nu ska jag skicka lite e-post och sedan vila upp mej inför morgondagen.
Önskar er alla en riktigt bra start på den nya veckan!

Inga kommentarer: