lördag, februari 01, 2020

Tacksamhet...

... lär ska göra en lycklig, mindre stressad och mindre negativ. Hmmm, tänkte jag för någon vecka sedan. Skulle det vara någonting att satsa på?

Samtidigt visste jag att nu var det på allvar dags att kavla upp ärmarna och få någon ordning på mitt liv. Nära och käras sjukdomar och eländen höll på att få mej på knä och det är inte bra. Jag räcker liksom inte till för allt och alla. Det hjälps inte...Tänk om jag tappar fokus och får ett snedvridet perspektiv? Huuu...

Det råkade sig så bra att när jag köpte mina korsordspennor, råkade jag samtidigt hitta den här med hårda rosa pärmar...
Eftersom skrivandet är min grej, så kanske det här passar mej bra? Vem vet? Idag är det ju första dagen i en ny månad och då passar det ju bra att börja skriva just idag. 
Den förnuftiga säger förstås att jag kunde skriva i vilket häfte, som helst och det är förstås sant. Men som en av mina bästa vänner konstaterade: Det är mycket roligare att skriva om man har någonting ordentligt att skriva i!

För övrigt så har ni väl nu utrustat er med popcorn och fjäderboa färdigt till ikväll? Nu kör ju årets Mello igång och då gäller det att vara beredd! Och tänk att vi får se den här på Yle, på ettans kanal! Jippiii!

Önskar er alla en riktigt skön lördagskväll med eller utan Mello!

Inga kommentarer: