torsdag, februari 29, 2024

Inte flyga högre än vingarna bär

Så där, nu är kvällsteet urdrucket och sängen kallar, men kanske inte riktigt än. Kvällarna går så fort och jag hinner liksom aldrig med allt jag skulle vilja göra innan det är natt.

I morse hade vi lite olika åsikter om en låt.
– Jo, jag vet nog, jag har spelat den på gitarr alldeles nyss. Vänta, jag tar fram noterna så får du se, envisades bisin min i morse.
– Ha, svarade jag triumferande, öppnade Youtube på min telefon och spelade upp Africa med Toto för bisin min. Stackaren, nu blev han igen tillplattad av dagens teknik och mitt någorlunda goda minne. Låten var ingalunda den han sade. Haaa!

Dessvärre kan jag inte skryta med mitt minne idag, för jag glömde telefonkabeln hemma och vi som skulle plugga telefonen i datorn på dagens kurs. Det märks att jag är i pensionsåldern! Jag fick be allra ödmjukast om ursäkt och trösta kursdeltagarna med att vi tar det nästa torsdag istället. Håhåjaaa, så går det när man har en vecka sportlov och totalt kopplar bort allt som har med kurser och datorer att göra!

Bra saker idag:

  • Fick meddelande från Uleåborg att mina föreläsningar får hållas, för där finns nu fem deltagare. Fick också reda på att man kan anmäla sig ända fram till sista föreläsningen 29 april.
    Fint att få beskedet redan nu, så har jag inga frågetecken i kalendern.

  • Har haft glädjen att få undervisa i den bästa av byar i norra grannkommunen. Jag klarade av lite knepigheter och kunde till och med hjälpa per telefon!

  • Bisin min behövde till all tur inte klättra upp i den där korgen med motorsågen i högsta hugg. Det fick yrkesmännen sköta då den stora granen togs ner på gårdsplanen i grannbyn. Den var rutten inuti, så det var på tiden.
    Bisin min har redan stått på ett tak och skottat ner snö och det räcker mer än väl, för man ska inte flyga högre än vingarna bär.
    Fotot är taget av nästyngsta sonen.

  • Äldsta sonen skötte veckohandlandet idag på eftermiddagen. Skönt, för jag har rätt fullt program i morgon.

  • Har klarat av veckans längsta och sista arbetsdag! Tjohoo!
Önskar er en riktigt trevlig fredag.


Inga kommentarer: