onsdag, februari 14, 2024

Vändagen

 – Äh, det är sånt där amerikanskt kommersiellt påhitt, sa bisin min idag då jag sent omsider träffade honom och kunde önska Glad vändag. Jo, han har förstås rätt, men visst är det viktigt att uppmärksamma varandra lite extra åtminstone nån dag under året. Det gör nu sen ingenting om man inte vill fira idag, utan en annan dag.

Bisin min var borta i snösvängen då jag steg upp lite över sju i morse. Jag körde till stan i snöyran på morgonen, så jag träffade inte bisin min förrän efter klockan halvelva. Vi samverkar lite i stil med när gubben min är ute är jag inne och vice versa.

Vänskap är viktigt och jag är så glad och tacksam över alla mina vänner. Tack för att ni finns! 💓

Bra saker idag:

  • Det gjorde inte så mycket att väckarklockan ringde i morse på min lediga dag, för jag hade en ytterst viktig sak att göra i stan genast på morgonen.

  • Jag skulle iväg till Lillans dagis! Där fick vi leka och pyssla ett hjärta. Vi lät faktiskt Lillan gå utanför ramen när hon limmade pappersbitarna, som skulle hamna inne i hjärtat. Härligt att få se var Lillan tillbringar sin dag. Fotot är taget av Lillans mormor!

  • På eftermiddagen var det dags för stickcaféet i stan. Och där fick man ett chokladhjärta! Jag var så hungrig att den nygräddade skink-ostpajen försvann i ett nafs innan jag tog itu med morotskakspajen i bakgrunden.

  • Härligt att träffa alla stickerskor och som den ena konstaterade: "Det är viktigt att komma ut och inte bli hemma och sitta".
    Tack för alla goda chokladpraliner som vi bjöds på.

  • Fick skjuts till och från stan av stickväninnan B. Tack för det!

  • Adapters är lösningen på tekniska problem. Det vet ni väl? Jag är tacksam för den här som äldsta sonen hämtade åt mej i kväll. Nu ska väl mitt tangentbord fungera utan krångel. Håll tummarna.
Nu är det dags för mej att packa ihop datorn och sedan dricka kvällste. En fastlagsbulle väntar på mej! Mums!

Önskar er en skön torsdag.

Inga kommentarer: