onsdag, april 03, 2024

Vill inte

Nä, nu vill inte jag längre, tänkte jag i morse då jag gluttade på gardinen och såg att hela marken var täckt av snö, nordan ylade runt knuten och snöflingor dansade ner från himlen.
Nä, vill inte!

När jag skulle iväg till jobbet var min Adam plåtlåda igensnöad och värst av allt, under snön fanns ett segt islager. Jag hoppas verkligen att grannarna inte var ute och hörde mina högljudda och ilskna svordomar. Tur att de finska svordomarna är mustigare och mera verksamma än de svenska ljumma ederna. På något sätt lyckades jag till sist få bilen fri från is och snö. Mina fingrar var stelfrusna. Jag har redan satt undan alla vantar och handskar så...

Himlen är oskyldigt blå har fastnat i mej idag. En riktigt bra tröstesång. 
Jag har också lyssnat på En stund på jorden med Laleh. I morse lyssnade jag på Tears in heaven med Eric Clapton. Smärtsamt vacker musik, som han skrev som sorgearbete då han tragiskt förlorade sin 4-åriga son Conor.

Bra saker idag:

  • Ingen väckarklocka!

  • Till all tur har jag ännu vinterdäcken under bilen!

  • Trevligt jobb och givande diskussion idag i Svartså.

  • Äldsta sonen hade maten färdig då jag kom hem.

  • Senare på eftermiddagen körde han in till stan, tankade min bil och handlade.

  • Och han köpte den här tidningen åt mej!
    Det bästa med att han handlar är ju nog det att han håller sig till det som står på listan. Om jag är med så blir det plockat ett och annat extra.
Nu ska jag ta hand om disken, sen dricka kvällste och titta lite grann i Bra Korsord. Allra först kolla hur många frågor jag klarar av i 20 frågor korsordet.

Önskar er alla en fin torsdag. Hoppas att solen återvänder snart och smälter bort all snö.
 

Inga kommentarer: