söndag, januari 31, 2021

Sex ugglor!

Kära vänner, jag erkänner, jag var i veckan bara tvungen att köpa senaste numret av Allers veckotidning. I dessa corona-tider klarar jag mej helt enkelt inte utan A-korsordet, så är det bara. 

I den här veckans nummer av tidningen finns något ännu mera utmanande, nämligen Allersnöten!

Och se, den har hela sex ugglor!! Det ni, det är svårare än till och med A-korsordet, som har fem. Och ni ser, jag har till och med lyckats fylla i några rutor där. Men lugn bara lugn, det finns fortfarande tomma rutor kvar och det är nog bra, för A-korsordet är redan färdigt. Om ni undrar hur det kommer sig, så beror det enbart på att korsorden nuförtiden är mitt kvällsnöje i sängen. Jag försökte få dubbelmorfar att förstå att för den sakens skull, så skulle jag behöva en motoriserad säng, så jag kunde höja upp huvudändan vid behov. Som svar fnös han åt mej och sa att jag skulle bara leka i onödan med den. Hmmm, han kanske har rätt, för jag såg redan hur jag höjde fotändan i hans sänghalva...

I ovannämnda Allerstidning finns också en artikel om Suzanne Axell, som är en verkligt positiv person. Så här ska vi också göra, inte sant? Tacka ja till allt, som gör livet gladare.

Förresten, lessen om jag missledde er, så ni trodde att jag idag har sett sex ugglor när vi har försökt klara av gårdsplanskrysset. Nä, vi hade ju redan en livs levande uggla inomhus häromdagen, så nu nöjer jag mej med kryssugglorna!

Önskar er en skön fortsättning på söndagen!
Själv ska jag försöka få nån sorts ordning på ett av mina evighetsprojekt...
... kanske bäst att bara skippa broderandet, så att jag nån gång blir färdig.


Inga kommentarer: