torsdag, september 07, 2023

Två går inte utan den tredje

Ännu en ljuvlig höstdag börjar lida mot sitt slut. Detsamma gör arbetsveckan och det är skönt. Det har varit några intensiva dagar. Men så är det alltid när kurserna kör igång. Småningom kommer vi in i rutinerna och då börjar det löpa. Många människor har varit förkylda, så det gäller att vara försiktig med närkontakten.

Ikväll då jag kom hem från jobbet, så var bisin min inte hemma. Och då vet ni, då passade jag på att fylla den tredje plastlådan!

Visst är det ljuvliga sockgarner? Härliga färger, riktigt som gjorda för mej. Fast i mitt nästa sockprojekt tänker jag mörkblått och vitt. Få se om det lyckas, för nytt sockgarn tänker jag absolut inte köpa.

Bra saker idag:
  • Sovmorgon och jag var uppe redan vid åttatiden.

  • Och nu, inte för att jag vill skryta, men bisin min har varit storslagen i köket. Igår när jag kom hem på eftermiddagen hade han maten färdig; blodplättar och hans verkligt goda lingonsylt. Mums! Glad att jag äntligen fick smaka på den. Nu kan vi nog glömma rivet äpple på havregrynsgröten! Det får bli lingonsylt istället.
    I morse tvättade bisin min spisfläkten innan han åkte iväg till grannbyn och mekade med bilbromsar! En mångkunnig man minsann.

  • Jag har klarat av veckans sista kvällsundervisning. Tjohooo!
Önskar er en riktigt skön fredag! Kom ihåg att vara snälla med varandra.


Inga kommentarer: