måndag, mars 25, 2024

Händelserik måndag

Idag inledde jag jobbet hemifrån då jag höll distansföreläsning om appar i vardagen. Jag höll nästan på att tappa fattningen då Teams inte ville släppa in mej. Men jag klarade det med fyra minuters marginal. Puuh!
Sen började mitt tangentbord krångla då jag skulle visa min PowerPoint. Suck! Det är nån som inte har uppdaterat drivrutinen, eller vänta nu, tangentbordet är kanske inte alls installerat i min nya dator? Eller det är Windows 11, som sätter käppar i hjulet? Hur som helst och vad det än är, så borde ju nog nån ta sig en titt på det hela och åtgärda problemet. Men vem skulle nu hinna med det, då det finns så mycket annat, som är mera lockande.

Bra saker idag:

  • Vaknade före väckarklockan!

  • Telefonen meddelade att jag hade använt den 24 minuter mindre förra veckan än veckan innan. Det går alltså åt rätt håll... inte så mycket telefon längre, utan en hel del annat istället.

  • Efter morgonens första jobbpass tyckte jag att jag hörde nån knacka på vår dörr. Trodde jag inbillat mej. Men plötsligt stod yngsta sonen i dörröppningen.
    – Jag sku bara hämta påskgräset, som du glömde, sa han.
    – Ska du till stan, frågade jag förhoppningsfullt.
    Jo, det skulle han och jo, jag fick följa med.

  • Vi åt på Lounasklubi i stan. Det var nytt för mej, som inte besökt Fylla på lunchtid. Jag valde schnitzel med pepparsås och det var riktigt gott.
    Yngsta sonen försöker understöda de lokala lunchföretagarna i tur och ordning då han är ute och äter mitt på dagen. Det tycker jag är fint.

  • Jag tycker om att ge, så på eftermiddagen packade jag en påskpåse full med det ena och det andra. Det var härligt att kunna överraska kollegan.
    Ska se om jag lyckas få ihop till en ny påskpåse i morgon till en annan kollega.

  • Fick bra parkeringsplats utanför jobbet i västra grannstaden. Och det var riktigt bra, för det kändes faktiskt lite olustigt att åka på jobb till kvällen, då alla andra kom hem från sina jobb. Sen när jag väl var där, då var det härligt att få guida två kursdeltagare i it-snårigheter.
Önskar er en riktigt fin tisdag.

Inga kommentarer: