lördag, mars 09, 2024

Lördagsnöje

Vet ni, jag håller småningom på att bli alltmera pensionärsaktig! Idag har jag gått omkring med fredagsfeeling hela dagen och tänkt att det och det kan jag göra i morgon på lördag. Sent omsider på eftermiddagen kom jag på att jösses, det är lördag idag och inget annat. Det innebär att det blir bråttom i morgon då jag skjutit på allting jag tänkte göra idag!

Ikväll får ni lyssna på Kelly Clarkson och hennes styrkesång Stronger, alltså det som inte dödar dig gör dig starkare, fritt översatt.
Och vet ni, nu funderar jag faktiskt på om jag helt ska strunta i Melodifestivalen ikväll. Orkar jag med den stora finalen i Stockholm? Och tänk om fel låt vinner! Fast det har nog ingen betydelse. Jag är rätt säker på att jag skippar hela Eurovisionen i år.

Bra saker idag:

  • Vaknade redan halvåtta, men låg en halvtimme i sängen och njöt medan jag väntade att bisin min skulle vakna.

  • Apelsinkyssarna är avsmakade och fick godkänt. Tur det, för jag köpte en stor låda av dem från Brunbergs igår, lite sådär på vinst och förlust. Jag gillade förstås limekyssarna bättre och julkyssarna med tranbär. En sådan bjöds vi på igår då vi besökte Brunbergs. Det var kvinnodagen till ära! Alla fick förstås en röd kyss från kassan, också männen, rätt ska vara rätt. Äldsta sonen berättade att det bjöds på kyssar i Brunbergs också då det var vändagen. Snällt, inte sant?

  • Just då jag tänkte sätta igång på allvar med städandet, dök yngsta sonen upp, som en räddande ängel i dammet.

  • Vi åkte in till stan, handlade lite nödvändiga matvaror och besökte sedan Carneval.
    Jag åt en ostpizza, som var riktigt god.

  • För mej bestod lördagsnöjet i att få umgås med yngsta sonen och höra hur han har det. Han var lite konfunderad över att jag inte ringt honom.
    – Du brukar ju ringa en gång i veckan.
    – Nå, joo, det har varit en hel del jobb, men jag skulle nog ha ringt dig i morgon!

  • Har stickat färdigt mössan jag började på förra fredagen på Sticklägret. Tjohoo!
Ha en riktigt fin söndag!

Inga kommentarer: