måndag, mars 04, 2024

Två går inte utan den tredje

Kvällsteet är urdrucket och klockan tickar på mot midnatt med väldig fart. Så allting är precis som vanligt här, den första måndagen i mars månad.

Ingen hade vittjat vår postlåda vare sig i fredags eller lördags, så igår kunde bisin min hämta den här tidningen åt mej:

Som jag har väntat på den. Men i ärlighetens namn blev jag lite besviken, för jag ska nog inte sticka underkläder åt mej! 😱

Bra saker idag:
  • Vaknade till all tur av väckarklockan i morse, trots att den inte hade sin vanliga rington utan endast darrade till lite. Jösses vet ni, nu måste jag kolla igenom inställningarna och se vad den senaste uppdateringen av telefonen har åstadkommit. Håhåjaaa, varför får man aldrig ha ett fungerande system i fred?

  • På jobbet väntade den här tidningen på mej. Och nej, mobilen tjuvlyssnar inte på allt vad jag eller du säger. Det är en myt. Det finns inga avlyssningsprogram i mobilen och det finns inga loggar, som skulle visa att sådant skulle ske. Det handlar om skickliga annonslogaritmer, som gör att vi tror att vi är avlyssnade. Och sådana myter tycker vi också om att sprida hejvilt. Det är nånting i människans natur, som gör att vi tycker om att skrämmas.

  • På håltimmarna på jobbet idag, hann jag sticka vidare på min mössa. Och jodå, flätorna sitter där de ska!

  • Blev bjuden på kakao och chokokex idag på jobbet.

  • Min kollega var iväg och handlade och frågade om hon kunde hämta någonting till mej. Så jag fick en flaska med mineralvatten och det var allt bra, för jag hade glömt ta med min vattenflaska.

  • Den här väntade på bordet när jag kom hem i kväll. Två går inte utan den tredje. 

  • Har klarat av veckans första arbetsdag och trevligt har det varit!
Önskar er en fin tisdag. Pass på att njuta av vårsolen!


Inga kommentarer: