onsdag, november 17, 2021

En godsak

Idag var det min tur att koka kaffe och agera ordförande för veckomötet på jobbet. Med kvällsjobb i dagarna två, så var jag inte så pigg på att börja baka, nästan mitt i natten. Eftersom vi dessutom skulle börja en timme tidigare på grund av en distanskurs, så tänkte jag att mina kolleger måste få en ordentlig frukost, det vill säga bröd, pålägg osv.

Så igår innan jag körde iväg till jobbet i västra grannstaden, körde jag via Hardom bröd och bullade upp ordentligt. Vad sägs om jästbröd bakat på spelt och urvete? Stora goda bullar?

Och vad sägs om den här godsaken? Skärgårdslimpa, så god, så god. Och jodå, visst kan man baka själv, men... ja, inte jag i varje fall. Så det så!

Tyvärr inget stickcafé för mej idag heller. För tillfället har jag på tok för mycket pappersjobb, som någon borde sköta. Vem anmäler sig frivilligt?

Hur det nu än är med pappersjobbet, så tror jag att det får vara nog för idag och att jag sätter mej ner och stickar lite. Det har jag inte gjort på jättelänge nu, så bäst att passa på...

Ha en riktigt skön onsdagskväll.


Inga kommentarer: