tisdag, november 16, 2021

Ingen vacker syn

Igår blev ni utan inlägg här, beklagar. Men jag var så trött på kvällen att jag orkade vare sig sticka eller blogga. Jag satte mej i fåtöljen och läste istället. I kväll är jag också trött, men jag har lite saker jag måste göra på datorn innan jag kryper i säng. Just nu känns det som om jag inte gör mycket annat än springer omkring som en skållad råtta. Och hela tiden verkar jag ligga steget efter. Inte bra, inte alls bra! 

I söndags tillbringade jag det mesta av dagen i köket. Vad gör jag inte för dubbelmorfar? Ja, och sönerna, svärdottern och...

Det här är ingen vacker syn, jag vet. Men dubbelmorfar fick äntligen sin efterlängtade ananasgräddtårta. Och han gillade den. För att få en fin dekoration, så hade jag absolut behövt H här. Nu fick det bli lite hipp som happ. Huvudsaken var ju ändå att det smakade bra, inte sant?

Jag velade hit och dit med matlagandet. För att glädja dubbelmorfar borde jag ha gjort något med potatis, men jag fick tummen ner för de lättare rätterna, så jag satsade på en sån här istället:
En hel långpanna full med köttfärspirog. En så här liten bit blev det kvar. Den försvann från kylskåpet med racerfart igår. Suck! Jag hade gärna ätit den på kvällen då jag kom hem från jobbet i västra grannstaden.

Nu ska jag fortsätta datoriserandet en stund innan det är dags att krypa ner mellan lakanen. Det blir tidig väckning och tidig start i morgon.

Ha det bra!


Inga kommentarer: